Loonadministratie

Loonadministratie voor het MKB

U bent als ondernemer verplicht om een loonadministratie bij te houden. Het voeren van een een correcte loonadministratie vergt kennis en aandacht. Het is daarom ook belangrijk om de loonadministratie goed te organiseren. ROTS loonadministratie adviseert en ondersteunt bedrijven met het voeren van een loonadministratie

ROTS Loonadministratie levert verschillende diensten voor de loonadministratie. Wij hebben voor ieder bedrijf een passende oplossing. U kiest zelf welke vorm van dienstverlening het beste bij uw organisatie past.

De verschillende diensten bepalen de mate van samenwerking en betrokkenheid tussen uw organisatie en ROTS Loonadministratie. De verschillende diensten en het maatwerk dat mogelijk is zorgt ervoor dat onze dienstverlening makkelijk mee kan bewegen wanneer uw behoeftes veranderen op het gebied van loonadministratie en HR.

Ons team bestaat uit ervaren specialisten, met niet alleen kennis van salarisadministratie maar ook van personeelsadministratie, HR Processen, Software inrichting en interim management. Wij ondersteunen kleine ondernemers tot aan grote internationals met onze diensten.

Loonadministratie uitbesteden

Wil u de loonadministratie volledig uitbesteden? ROTS Loonadministratie doet de loonadministratie voor het MKB. Loonadministratie uitbesteden….

Loonadministratie gedeeltelijk uitbesteden

Wilt u zelf de mutaties in de loonadministratie doen, alleen aan het einde van iedere periode door ROTS de salarisverwerking laten uitvoeren, Loonadministratie gedeeltelijk uitbesteden…..

Loonadministratie zelfstandig doen

Wilt u alles zelf doen, dan kan dat ook via onze online applicatie. ROTS ondersteunt u dan alleen bij het beheer en vragen over de verwerking. Loonadministratie zelfstandig doen…..

Administratiekantoren

Als administratiekantoor de loonadministratie voor uw klanten uitbesteden, ROTS Loonadministratie is graag uw partner. Wij kunnen verschillende diensten aanbieden Administratiekantoren