Uw loon administratie uitbesteden

Uw loonadministratie uitbesteden aan ROTS? Dan kiest u voor kwaliteit en gemak. Tegen een gunstige prijs.

Wij werken met een team van specialisten met jaren ervaring voor diverse bedrijfstakken en de daar bijbehorende wet- en regelgeving en CAO’s. Bij ROTS Loonadministratie is uw loonadministratie in goede handen.

Waarom uw loonadministratie uitbesteden

Als kleine ondernemer kost de loonadministratie u relatief veel tijd en aandacht . U moet zorgvuldig alle gegevens en salarissen van uw medewerkers verwerken en bijhouden. Daarnaast heeft u misschien niet altijd parate kennis van de wet- en regelgeving waaraan uw loonadministratie moet voldoen. Wij blijven continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en denken graag mee met u als werkgever.

ROTS Loonsadministratie neemt voor een all-in-tarief per loonstrook alle zorgen over de salarisadministratie van u over. Zo kunt u meer tijd besteden aan waar u écht goed in bent: uw onderneming runnen!

loonadministratie uitbesteden bij ROTS

Door het werken in de cloud hebben u en uw medewerkers overal toegang tot de gegevens. Wijzigingen voor de loonperiodes geeft u door via een online formulier, waarna wij deze controleren en voor u verwerken. Ook is het mogelijk dat medewerkers en managers zelf wijzigingen doorgeven via onze gratis mobiele apps.

Wanneer de periode is afgelopen controleren wij alle wijzigingen en voeren de loonverwerking uit. Nadat alles afgerond is plaatsen wij de documenten in de online omgeving en verzorgen de loonaangifte. Uw medewerkers krijgen bericht dat hun loonstrook beschikbaar is en kunnen deze dan direct raadplegen in de app.

Naast de reguliere salarisverwerking heeft u ook de beschikking over verschillende HR functionaliteiten voor uw medewerkers en managers.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de loonadministratie uitbesteden . Neem contact op via ons contactformulier of bel ons op 0183 – 510 298, zodat u al uw vragen kunt stellen en wij onze werkwijze verder aan u uit kunnen leggen. Ervaar direct hoe ROTS Loonadministratie met u meedenkt. Uiteraard zonder verdere verplichtingen. Bellen of mailen, het kan allebei. We reageren snel.